Löytöretki ylhäällä Oy: Mikä on pelti?

Löytöretki ylhäällä Oy: Mikä on pelti?

Metallilevyt näkyvät käytännössä kaikkialla autoista ja siltoista rakennuksiin ja moniin muihin. Se on yksi monipuolisimmista raaka-aineena myytävistä metallimuodoista. Peltiä tunnetaan kaiken tekniikan perustana nykypäivänä. 

Täällä Löytöretki ylhäällä Oy: ssä ymmärrämme metallilevyjen merkityksen modernissa tekniikassa, arkkitehtuurissa ja tekniikassa. Siksi asetamme tavoitteemme tarjota markkinoiden parhaat ja kestävimmät metallilevyt. Meillä on kaikenlaisia ​​metallilevyjä paksuuden, tavallisen materiaalin, vakiokoon, kuuma- tai kylmävalssatun ja muodostusprosessin perusteella. 

Jotta voit käyttää metallilevyjä kunnolla ja täyttää erityistarpeesi, sinun on opittava yksi tai kaksi asiaa metallilevyistä. Tämä tieto sisältää vakiomittaukset, materiaalit, eron valmistusprosessissa ja muovausmenetelmät. Tämän hyödyllisen materiaalin tuntemisen helpottamiseksi olemme listanneet kaiken, mitä tiedämme peltiä. 

Mikä on pelti?

Insinöörit määrittelevät ohutlevyn kattavaksi kylmämenetelmäksi metallilevylle, joka on yleensä alle 6 mm. Se on yleinen raaka-aine, joka ostetaan vakiona, tasaisena, suorakaiteen muotoisena ja jota voidaan käyttää moniin tarkoituksiin. 

Levytuotteisiin käytetyt yleiset materiaalit

Melkein mitä tahansa metallia voidaan käyttää peltiä varten. Jotkut yleisimmistä ovat hiiliteräs, ruostumaton teräs, alumiini, kupari ja sinkitty teräs. Kun valitset oikeaa metallilevyä, sinun on otettava huomioon, missä sitä käytetään ja mitä vaatimuksia tuotteelle tehdään. 

Sillä on samat mekaaniset ominaisuudet kuin perusmetallilla, joten metallilevyt ovat kestäviä ja niillä on suuri vetolujuus, joka soveltuu käytettäväksi sekä rakenteissa että koneissa. 

Sen lisäksi, että metallilevyt ovat melkein kaikkien nykyajan konetuotteiden perusta, niitä voidaan käyttää myös koristekerroksena. Esimerkiksi suurissa rakennuksissa käytetään usein kuparilevyjä futuristisen vaikutuksen luomiseen torneihinsa. 

Vakiokoko

Levyn vakiomittaus koskee sekä levyn kokoa että paksuutta. Voit valita vakiona metallilevystä 4 kokoa, eli pienen, keskikokoisen, suuren ja ylisuuren levyn. Vaikka pieniä, keskisuuria ja suuria on aina varastossa, samaa ei voida sanoa ylisuurista arkeista. 

Useimmiten ylimitoitetut arkit on tarkoitettu tilattaviksi. Suurten metallilevyjen käyttö on välttämätöntä, jos työskentelet isossa projektissa. Jos tuote on pienikokoinen, sinun on kuitenkin helpompaa käyttää pieniä tai keskisuuria arkkeja. 

Koon lisäksi sinun on pidettävä mielessä myös arkkien paksuus. Jos tarkoitus on taivuttaa arkkia ja tarjota esteettisesti miellyttävä tuote, ohut levyt sopivat sinulle täydellisesti. Jos kuitenkin aiot käyttää sitä raskaaseen työhön, on parempi, jos valitset paksummat arkit. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira
Palvelun totetutus: Löytöretki ylhäällä