Loimaan Konepaja Oy: Metallilevyjen erilaiset käyttötarkoitukset

on suosittu materiaali, jota käytetään sekä esteettisissä että rakenteellisissa tarkoituksissa. Erilaisia ​​metalleja voidaan muodostaa peltiä, kuten alumiini, titaani, kupari ja messinki. Jokaisella näistä metalleista on oma erityinen tarkoituksensa. Sinkittyjä metallilevyjä voidaan käyttää naulojen, muttereiden ja pulttien valmistamiseen, kun taas kuparilevyjä käytetään usein lankoihin ja koristeisiin. 

Metallilevyissä käytettävien erilaisten materiaalien lisäksi tuotteemme on myös erimuotoisia ja -kokoisia. Se on niin monipuolinen, että voit muokata sen mihin tahansa ja käyttää sitä kaikenlaisiin tarkoituksiin, joko koristeluun tai rakentamiseen. Tämän materiaalin monipuolisuuden ansiosta saatat miettiä, missä sitä käytetään. Olemme keränneet joitain levymetallin yleisimpiä käyttötapoja ja luetelleet ne alla sinulle. Katsokaa kaikkia metallilevyjen hämmästyttäviä käyttötarkoituksia täällä Loimaan Konepaja Oy: ssä!

Kuljetus

Oletko koskaan miettinyt, mistä autoista tehdään? On käynyt ilmi, että autoteollisuuden yritykset ovat yksi suurimmista metallilevytuotteiden kuluttajista. He käyttävät tätä materiaalia melkein kaikissa auton osissa, koska se on helppo muotoilla. Ei vain sitä, mutta sitä käytetään myös lentokoneiden valmistuksessa. Sinkitty metallilevy näkyy jousikotelossa, katossa, istuimissa, hupuissa ja lokasuojaissa.

Rakentaminen 

Toinen ala, joka hyötyy eniten metallilevyistä, on rakentaminen. Metallilevyjä voidaan käyttää melkein kaikenlaisissa rakennusprojekteissa, mukaan lukien parvekkeiden, kehysten, kaiteiden, aitojen, tikkaiden, teollisuuskäytävien ja tukipalkkien rakentaminen. Voit jopa käyttää niitä huonekalujen valmistamiseen! 

Naulat, mutterit ja pultit

Metallilevy on niin monipuolinen materiaali, että voit käyttää sitä ja muotoilla siitä kaiken kokoiset naulat, mutterit ja pultit. Itse asiassa galvanoidut metallilevyt ovat yksi yleisimmistä materiaaleista, joita käytetään tässä pienessä jokapäiväisessä työkalussa. 

Putkityöt

Vuoteen 1900-luvulle saakka yleisimpiä putkimateriaaleja olivat valurauta ja lyijy, jotka voivat olla vaarallisia sekä sinulle että ympäristölle. On hyvä, että tämä materiaali korvattiin myöhemmin galvanoiduilla metalliputkilla, jotka voivat kestää kauemmin kuin keskimääräiset valurautaputkesi. Jotta vältetään ruostumisen ja korroosion hiukkasten sekoittuminen veteen, galvanoidun teräksen sisäkerros peitetään muovilla tai kuparilla, jotta vesi pysyy puhtaana ja puhtaana. 

Johdotus ja elektroniikka 

Metallilevyn monipuolisuus näkyy siinä, miten sitä käytetään kaikenlaisissa matkapuhelinkoteloissa. Se voidaan muotoilla mihin tahansa muotoon, mikä tekee siitä sopivimman materiaalin puhelinten valmistamiseen. Sen lisäksi sitä käytetään myös vaijerien valmistuksessa. Vaijereita voidaan käyttää erilaisiin tuotteisiin, kuten ikkunalukkoihin, sähköjohtoihin ja sidontamateriaaleihin. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira
Palvelun totetutus: Löytöretki ylhäällä