Löytöretki ylhäällä Oy: Metallintyöstövarusteet

Löytöretki ylhäällä Oy: Metallintyöstövarusteet

Tervetuloa Löytöretki ylhäällä Oy: lle, joka on kansainvälisesti tunnustettu metallilevy- ja materiaalikauppayhtiö. Täällä myymälässämme tarjoamme sekä raaka-aineita että räätälöityjä tuotteita tarpeidesi mukaan. Yksi myymälämme suosituimmista tuotteista on metallilevy, jota asiakkaat voivat käyttää taloprojekteissaan. 

Nämä metallimateriaalit voidaan helposti muotoilla haluamaasi muotoon projektiisi sopiviksi. Voit pyytää ammattitaitoista metallinvalmistushenkilöstöämme auttamaan sinua tai voit ostaa kokonaisen metallilevyn työskennellessäsi projektissasi henkilökohtaisemman kosketuksen saamiseksi. Jos valitset jälkimmäisen, varmista, että sinulla on oikeat vaihteet työskennelläksesi turvallisesti metalliteollisuudessasi! Katso alla olevasta luettelosta, mitä tarvitset aloittaaksesi työskentelyn.

henkilökohtaiset suojavarusteet

MetalliteollisuudenMetallin valmistus voi olla vaarallista, minkä vuoksi sinulla on oltava asianmukaiset vaihteet suojaamaan sinua. Seuraavassa on muutamia asioita, jotka sinun on pidettävä rakennuskaapissasi, jotta projektisi onnistuu ja et vahingoittaisi prosessia: 

  • Suojalasit

Silmäsi ovat yksi haavoittuvimmista kehosi osista Metallityö. Se altistuu erilaisille riskeille, kuten koneen roiskeille tai metalliromujen lentämiselle. Jotkut näistä metallitäytteistä ovat niin pieniä, että ne voivat päästä silmäsi aiheuttaen epämukavuutta huomaamatta. Lisäksi hitsauskoneiden kipinä voi vahingoittaa näköäsi, jos altistut sille ilman asianmukaista vaihdetta. 

Varmista, että näkösi ei kärsi pysyvistä vaurioista, varmista, että käytät suojalaseja tai suojalaseja. Suosittelemme Smith & Arrow -suojalaseja,koska se on sertifioitu eurooppalainen tuotemerkki, joka on läpäissyt useita metalliteollisuuden terveysstandardeja. Lisäksise ei sumuudu tai naarmuuntuu helposti. 

  • Turvallinen kasvosuoja 

Metalliromu tai osa hitsauskoneen kipinöistä voi päätyä kasvoillesi, jos et käytä kasvonsuojainta. Tämän turvalaitteen avulla voit työskennellä häiritsemättä näköäsi ja samalla suojata kasvosi vierailta materiaaleilta. Se ulottuu yleensä temppelistäsi kaulaan tarjoamaan äärimmäisen suojan. 

  • Turvakäsineet 

Kädet ovat lähinnä sahaa ja kaikkia leikkaustyökaluja, mikä tekee siitä alttiimman sahauksille ja mustelmille tai vakavissa tapauksissa jopa amputaatioille. Välttääksesi leikkauksia, mustelmia ja palovammoja käsissäsi, varmista, että käytät rakennuskäsineitä. Tämä antaa sinun työskennellä vapaasti pelkäämättä itsesi leikkaamista tai käsien polttamista käsitellessäsi erilaisia ​​metallinvalmistustyökaluja.  

  • Hengityssuojain 

Metallien leikkaaminen ja valmistaminen voi luoda vaarallisia kemikaaleja, jotka näkyvät höyryinä. Nämä kemikaalit haju virhe ja hengittävät niitä on vaarallista keuhkoihin. Lisäksi voit silti hengittää pieniä hiukkasia metallin leikkaamisesta, mikä vaikeuttaa hengittämistä. Välttää vaaraa terveydelle tulevaisuudessa, on parasta wkorvaan pyydykset ja aina hengitys hengityssuojainta läsnä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira
Palvelun totetutus: Löytöretki ylhäällä