Esittely

YRITYSESITTELY

Löytöretki ylhäällä Oy on ensisijaisesti tilauskonepaja. Löytöretki ylhäällä on perustettu vuonna 1924 ja se on sijainut nykypaikallaan vuodesta 1976, tuolloin valmistuneessa teollisuushallissa.

Löytöretki ylhäällän tuotteisiin kuuluvat erilaiset teräsrakenteet ja metallirakennetyöt. Omana tuotteena ollut jo 70-luvun alusta lähtien traktoreiden sivurajoittimet kattavasti eri merkkeihin. Löytöretki ylhäällä on palvellut seutukunnan yrityksiä ja yksityisiä monipuolisella valmistuksella jo yli 90-vuoden ajan.

 

Löytöretki ylhäällä Oy: Erilaisia palveluita, joista valita

Löytöretki ylhäällä Oy on konepaja, joka on erikoistunut erilaisiin terästehtaisiin ja on palvellut yrityksiä ja yksilöitä vuodesta 1924. Siitä lähtien meistä on tullut eri yritysten valittu custom parts manufacturer eri puolilla Suomea. 

Olemme työskennelleet eri yritysten kanssa vuosien varrella, jotka edelleen hankkivat palveluitamme tähän päivään asti. Alan kokemuksemme ansiosta ihmiset ovat aina luottaneet siihen, että annamme heille tyydyttäviä tuloksia. 

Löytöretki ylhäällä Oy tarjoaa laajan valikoiman mittatilaustyönä metallirakenteita eri käyttötarkoituksiin. Ei ole väliä mikä sinun tavoite on, meidän kauppa voi auttaa sinua saavuttamaan sen. Meillä on asiantuntijakäsityöläisten tiimi, jolla on vuosien kokemus rakennustyöstä. Jos haluat saavuttaa tietyn tyylin, sinun tarvitsee vain kertoa heille, mitä sinulla on mielessä, ja he mielellään auttaa sinua.

Tuotteet ja palvelut

Löytöretki ylhäällä Oy:llä on laaja valikoima tuotteita ja palveluita. Tässä ovat tuotteet ja palvelut, jotka voit hankkia myymälässämme:

Teräsrakenteet

Teräsrakennukset

Löytöretki ylhäällä Oy on erikoistunut kaikentyyppisiin terästehtaisiin, kuten teollisuuslaitoksiin, varastotiloihin, ravintoloihin, puutarhakeskuksiin ja paljon muuta. Rakenneteräsmateriaaleista valmistetut metallirakenteet on yhdistetty toisiinsa kuormien kuljettamista varten ja tarjoaa täydellisen jäykkyyden. Tämä rakenne on luotettava, koska korkea lujuus teräslaatu, joka vaatii vähemmän raaka-aineita kuin muut rakennetyypit, kuten betoni ja puurakentaminen. 

Teräsrakenteita käytetään nykyaikaisessa rakentamisessa rakenteisiin, kuten teollisuusrakennuksiin, korkeisiin rakennuksiin, konetukijärjestelmään, putkitelineeseen ja paljon muuta. Tämä on yksi hankkimista palveluistamme, koska asiakkaamme luottavat teräksen kestävyyteen. 

Maatalouden teräsrakennukset

Uskomme, että kokemuksemme ja asiantuntemuksemme maatalouden rakennussuunnittelussa on yksi syy siihen, miksi yksityishenkilöt ja yritykset hankkivat palveluitamme. Lisäksi maatalouden rakennussuunnittelumme sisältävät uutta teknologiaa ja nykyaikaisia rakenteita maatilojen yleiseen ulkoasuun.

Kaupalliset teräsrakennukset

Teräsrakennepalvelumme tarjoavat laajan valikoiman kaupallisia rakennusmalleja, kuten toimistorakennuksia, varastoja, vähittäiskauppoja ja paljon muuta. Teräsrakenteitamme käytetään eri toimialoilla kehyksissä, työtasoissa ja putkisiltojen rakenteissa.

Teolliseen käyttöön toimitamme terästehtaiden rakenteita, joita voidaan käyttää kaikissa valmistus-, kauppa- ja urheilutiloissa.

Valmistamme rakenneteräsportaalirunkorakennuksia sekä koko pakettiperustuksia, kuten runkoverhouksia. Tuomme suuren laatikon profiili teräsverhous, ja sementtikuitua vilkkuvat ja kiinnikkeet. Asiantuntijatiimimme voi myös toimittaa verhouksen kotiovellesi.

Metalliset asennustyöt

Metallikatto

Kaupallinen metallikatto on yksi kovimmista ja kestävimmistä ratkaisuista rakennuksen suojaamiseksi. Vaikka on olemassa paljon vaihtoehtoja siellä, sinun pitäisi valita jotain kovaa riippumatta kunnossa tai tilanne. Tämä on erityisen tärkeää, jos haluat yrityksesi ja työntekijöiden olevan turvassa. Metallikatto voi olla paljon kestävämpi, kun oikein hoitaa. 

Kuten perinteinen rib teräs versio, metallikatto kestää kylmiä lämpötiloja, hajoamista, ja värjäytyminen ajan myötä oikea pinnoite. Metallikattojen yhdistäminen oikeaan pinnoitukseen voi tarjota tehokkuutta ja turvallisuutta niin kauan kuin ne ovat asianmukaisesti huollettuja. 

Voit myös hankkia palvelumme, jos tarvitset uudelleen kattoa. Näin varmistetaan, että rakennuksen katto on edelleen turvallinen ja turvallinen. Älä anna nuhjuisen katon pilata tontin vetovoimaa. Luota Löytöretki ylhäällän koulutettuihin ammattilaisiin laadukkaassa kattoerässä.

Metallinen sivuraide

Anna asiantuntijoidemme asentaa metallisivuraiteesi ominaisuuksiasi, jotta saat kestävyyslisää sen ulkopintaan. Tämä on suosittu vaihtoehto, koska erilaisia tapoja voit käyttää sitä, helppo asennus, ja sen pitkäikäisyys. Ottaa metalli sivuraide vaatii vain vähän huoltoa, joka on jotain, että kiinteistön omistajat voivat hyötyä pitkällä aikavälillä. 

Tässä on joitakin metalli sivuraide, että teemme:

  • Aaltopahvimetallin sivuraide – Tämä tyyli on tullut yksi suosituimmista tyypit metallin sivuraide. Hienovaraiset aallot aaltopahvin seinäpaneeli voi tuottaa erilaisia sävyjä, koska valaistus. Visuaalinen valitus yhdistettynä melko yksinkertainen asennusmenetelmä on tehnyt tämän tyylin yhteinen moderni, perinteinen ja maalaismainen malleja. 
  • Vertical sivuraidet – käyttö perinteisten paneelien, kuten Ultra Batten, joka tarjoaa hallituksen & batten suunnittelu tai Shiplap Wall, joka antaa nykyaikaisemman ilmeen, tarjoaa erilaisia esiintymisiä asuin-ja liikerakennuksiin. Tämä sivuraidepaneeli auttaa ohjaamaan katsetta rakennuksen tärkeimpiin ominaisuuksiin. 
  • Vaakasuorat sivuraidevaihtoehdot – Vaakasuuntaisia seinäpaneeleja käytetään usein niiden kykyä luoda saumaton linja ja ripaus tyylikästä mihin tahansa rakennukseen. Pitkät vaakasuorat linjat luoma sivuraide paneelit elongate huone antaa vaikutelman suurempi, pidempi rakennus.
  • Ruostetut sivuraide – Corten teräs sivuraide on houkutteleva seisomaan pintojen, litteä paneeli, ja aaltopahvin tyylejä. Asuin- ja liikerakentajat käyttävät tätä yleensä luodakseen erottuvan metallisen ulkosivun taloille tai muille rakenteille. 

Metallin kehystys 

Metallin kehystys on tarpeen kaikissa rakennustöissä, jotka tarvitsevat lisätukea betoniseinille. Tätä kutsutaan myös “luuranko” kehystys, koska se toimii pohjana jokaisen rakentamisen. Sitä käytetään usein toimistoissa ja suurissa rakennuksissa sekä kodeissa.

Löytöretki ylhäällä Oy on erinomainen rakennusrunko. Yksi parhaista vaihtoehdoistamme on ruostumattoman teräksen kehystys uusiin kaupallisiin rakenteisiin, joilla on muun muassa palamattomuus, termiittivastus ja mittavakaus. Kehystykset antavat rakennuksille voimaa ja voimaa, joita he tarvitsevat.

Tarjoamme kaksi metallia kehystykset:

  • Kaupallinen metalli kehystys – Metalli kehystys on tärkeää erityisesti kaupallisia rakennuksia, jotka vaativat korkeat katot ja laaja tila. 
  • Asuinmetallien kehystys – Monet asuintalot ja asuntokomplekseja tarvitaan myös metallin kehystys rakennusprosessin aikana samanlainen kaupallisia rakenteita. 

CNC-koneistuspalvelu

Tietokoneen numeerinen ohjaus, tai tunnetaan myös nimellä CNC, on prosessi, joka automatisoi työstökoneen toiminnan tarkkojen tietokonekomentojen avulla. CNC-koneistus voi tuottaa useita erilaisia monimutkaisia komponentteja ja osia erittäin tarkasti. Koneet, joita voidaan käyttää CNC ovat sorvat, hiomakoneet, reitittimet, ja myllyt. 

Löytöretki ylhäällä tarjoaa laajan valikoiman mukautettuja CNC-koneistuspalveluja eri yrityksille. Meillä on kaikki resurssit, joita tarvitaan parhaiden mittatilaustyönä valmistettujen CNC-metallien koneistusosien valmistamiseen monipuoliseen asiakaskuntaamme. Lisäksi meillä on kokemusta minkä tahansa projektin käsittelemisestä ja meille antamienne vaatimusten täyttämisestä.

Jos haluat rakennukseesi erityisen tai monimutkaisen muotoilun, voit aina luottaa Loimaa Konepaja Oy:hen räätälöidyssä CNC-jyrsinnässä, joka täyttää tekniset tiedot. Voimme räätälöidä räätälöidyt CNC-palvelumme sinun metallinvalmistustarpeisiisi. 

Pintahionta

Asiantuntijatiimillämme on kokemusta ja tietoa pintahiontaa ja räätälöidä ne tiettyjen osien tarpeisiin. Muut kaupat saattavat todeta, että ne pystyvät pintahiontapalveluihin, mutta asiantuntijamme ymmärtävät, että vain tietyt toiminnot voivat vastata tiettyihin pintahiontatyyleihin.

Laaja kokemuksemme pintahiontatoimittajana mahdollistaa sen, että voimme nopeasti suorittaa toimintoja, jotka tuntevat pintahiontatyylejä tai pintoja, joita on vaikea hiontaa. Löytöretki ylhäällä Oy toivottaa tervetulleeksi kaikentyyppiset pintahiontatyöt yksinkertaisesta tai tasaisesta pinnasta vaikeimpiin.

Ilmasto-ohjattu laitos, joka pidetään 68F: ssä, on paikka, jossa suoritetaan kaikki pintahiontapalvelut, jotta varmistetaan mahdollisimman tarkka ja johdonmukainen suorituskyky.

Prototyyppien

Löytöretki ylhäällä Oy tarjoaa tarvitsemasi valmistuspalvelut taivutuksesta, hitsauksesta ja muotoilusta lopulliseen tarkkuuskiillotukseen. Prototyyppipalvelumme on kustannustehokas prosessi, joka soveltuu erittäin epäsäännöllisten tai monimutkaisten muotojen ja kokojen metalliosien valmistukseen. Insinöörimme tekevät tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa suunnittelusyklin aikana CAD- ja CAM-teknologian avulla.

Spinning prototyyppien voidaan saavuttaa eri menetelmillä, kuten automaattinen, manuaalinen tai leikkaus muodostumista. Valittu tekniikka riippuu komponentin geometriasta, materiaalin tyypistä, paksuudesta ja tilauksen määrästä. Sitten muotoillut osat käyvät läpi toissijaisia toimintoja, kuten lämpökäsittelyä, uudelleenmittausta, koneistusta, kiillotusta ja paljon muuta. Näin varmistetaan, että metalli on tarkasti tehty vaatimusten mukaisesti.

Valmistus

Löytöretki ylhäällä Oy:n metallinvalmistusosasto on ruostumattoman teräksen, alumiinin, teräksen valmistuksen ja MIG & TIG -hitsauksen asiantuntija. Tuotantolaiturimme on varustettu yleisnostureilla, jotka auttavat käsittelemään materiaaleja. 

Lisäksi myymälässämme on myös metallinvalmistuslaitteita ja -työkaluja, joiden avulla voimme tuottaa tyydyttäviä tuloksia. Valmistuspalveluihin kuuluvat pelti ja rakennemetalli.

 

Theme: Overlay by Kaira
Palvelun totetutus: Löytöretki ylhäällä