Kuvagalleria

Kuvagalleria

 

 

 

Löytöretki ylhäällä Oy:n kuvagalleria

Vuosien aikana Löytöretki ylhäällän alalla olemme tarjonneet lukuisia työtilauksia sekä paikallisella alueella että valtakunnallisesti. Käsityöläisillämme on kokemusta kaiken työn tekemisestä portaiden kaiteet pyörätuoliramppeihin. 

Auttaaksemme sinua antamaan sinulle käsityksen siitä, millaisia palveluja tarjoamme ja kuinka hyvin tuotteemme on tehty, olemme kuratoineet gallerian, jossa kuvia aiemmista teoksistamme voidaan tarkastella.

Kuvat alla on suunniteltu tarpeiden ja eritelmien asiakkaan, mutta jotta niiden ajatukset paremmin, olemme sisällyttäneet lisätietoja, jotka parantavat laatua tuotoksen. 

Katso alta ja katso itse luomamme tuotteet Löytöretki ylhäällä Oy:stä. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Tässä muutamia kuvia muutaman rakennustyömaiden tarkastella. Yksi pyydetyistä työtöistämme on porraskaiteet. Näitä töitä luotaessa neuvottelemme asiakkaan kanssa ja suunnittelemme, joka täydentää sen rakennuksen yleistä teemaa, jossa metallituotetta käytetään.

Muita suosittuja työtilauksia saamme usein ovat pyörätuoliramppeja oville ja perus lyhyet luiskat johtavat korkeammalle maalle. Nämä auttavat paitsi vammaisia ihmisiä päästä minne heidän täytyy mennä, mutta myös kuljettaa materiaaleja ostoskorilla. Tarjoa ihmisille sujuva ja helpommin saatavilla oleva tapa navigoida laitoksessasi näillä rampeilla.

Hyväksymme myös mittatilaustilauksia epäsovinnaisia metallitöitä, kuten varastointi telineet autotallin ja pick-up kuorma-pöydät piknik-ja camping tarpeisiin. Mitä ikinä tarvitsetkin, voimme luoda sen sinulle.

Theme: Overlay by Kaira
Palvelun totetutus: Löytöretki ylhäällä