Yhteystiedot

Löytöretki ylhäällä : Oy:n historia

Löytöretki ylhäällä Oy on ensisijaisesti mittatilaustyönä tehty konepaja, joka on ollut olennainen osa yhteisöä jo kauan ennen modernin teknologian ikää. Vankka kokemuksemme ja ammattitaitomme on rakennettu 1900-luvun alusta lähtien, ja tarjoamme laadukkaita metallinvalmistuspalveluja. 

Vuosien varrella olemme keränneet huomattavan määrän uskollisia asiakkaita alueella. Jatkuvalla kasvulla ja parannilla pystyimme kasvamaan pienestä paikallisesta yrityksestä konepajaan, joka palvelee nyt useita yritysasiakkaita valtakunnallisesti. 

Nyt emme ainoastaan palvele lähialueen perheitä ja yrityksiä, vaan laajennamme myös tuotteitamme ja palveluitamme ihmisille ympäri maata. Tarjoamme toimituspalvelut valtakunnallisesti parhaille tuotteillemme, kuten traktorin puolella pysähtyy kätevästi asiakkaillemme. 

Palveluissamme teemme mittatilaustyönä valmistettuja erikoismetallitöitä, teräsrakenteita, metallirakenteita, metalliasennustöitä ja muita metallinvalmistustöitä, joita saatat tarvita.

Yrityksen esittely

Vuonna 1924 perustettu Löytöretki ylhäällä Oy on yksi alueen vanhimmista laitoksista. Sen jälkeen olemme tarjonneet tuotteitamme ja palveluitamme yhteisölle edistääksemme alueen yleistä kehitystä. Hitaasti ja tasaisesti pystyimme perustamaan brändimme perheyrityksenä, johon yhteisön jäsenet luottivat, sekä alueen muihin laitoksiin.

Vuonna 1976 siirsimme fyysisen myymälämme sen nykyiseen sijaintiin vasta rakennetussa teollisuushallissa tuona aikana. Sen jälkeen emme ole muuttaneet sijaintiamme ja ihmiset tietävät minne mennä mitään konepalveluja. 

Löytöretki ylhäällä Oy:n tuotteisiin kuuluvat erilaiset teräsrakenteet ja metallinrakennustyöt. 70-luvun alusta lähtien omat tuotteemme ovat olleet kattavia traktorin sivupysähdyksiä eri merkeille. Yhtiömme on jo yli 90 vuoden ajan palvellut alueen yrityksiä ja yksilöitä monipuolisilla valmistetuilla tuotteilla.

Ota yhteyttä jo tänään

Jos haluat ottaa yhteyttä metallintyöstöalan ammattilaisiimme, ota meihin yhteyttä jo tänään, jotta voimme auttaa sinua!

Löydä meidät tästä osoitteesta:

Löydä meidät Facebookissa, kun haet Löytöretki ylhäällä sta ja ota yhteyttä uusimpiin päivityksiimme. Ole ensimmäinen, joka tietää eksklusiivisista kampanjoistamme ja myynnistämme, kun pidät Facebook-sivustamme. Löydät myös kuvia nykyisistä ja valmiista teoksistamme nähdäksesi näytteitä erinomaisista palveluistamme. Älä unohda pitää ja jakaa virkaa ystävillesi, jotta he tietävät, mistä löytää meidät myös!

Theme: Overlay by Kaira
Palvelun totetutus: Löytöretki ylhäällä