Yhteystiedot

YHTEYSTIEDOT

Loimaan Konepaja Oy

Poikkitie 5

32200 Loimaa

Avaa karttalinkki
ruletti

Puh: 02 763 1535

Toimitusjohtaja

Markku Peltola

0400 615 706

markku.peltola@loimaankonepaja.fi

Työnjohtaja

Pekka Rouvinen

02 763 1535

pekka.rouvinen@loimaankonepaja.fi

 

Loimaan Konepaja Oy:n historia

Loimaan Konepaja Oy on ensisijaisesti mittatilaustyönä tehty konepaja, joka on ollut olennainen osa yhteisöä jo kauan ennen modernin teknologian ikää. Vankka kokemuksemme ja ammattitaitomme on rakennettu 1900-luvun alusta lähtien, ja tarjoamme laadukkaita metallinvalmistuspalveluja. 

Vuosien varrella olemme keränneet huomattavan määrän uskollisia asiakkaita alueella. Jatkuvalla kasvulla ja parannilla pystyimme kasvamaan pienestä paikallisesta yrityksestä konepajaan, joka palvelee nyt useita yritysasiakkaita valtakunnallisesti. 

Nyt emme ainoastaan palvele lähialueen perheitä ja yrityksiä, vaan laajennamme myös tuotteitamme ja palveluitamme ihmisille ympäri maata. Tarjoamme toimituspalvelut valtakunnallisesti parhaille tuotteillemme, kuten traktorin puolella pysähtyy kätevästi asiakkaillemme. 

Palveluissamme teemme mittatilaustyönä valmistettuja erikoismetallitöitä, teräsrakenteita, metallirakenteita, metalliasennustöitä ja muita metallinvalmistustöitä, joita saatat tarvita.

Yrityksen esittely

Vuonna 1924 perustettu Loimaan Konepaja Oy on yksi alueen vanhimmista laitoksista. Sen jälkeen olemme tarjonneet tuotteitamme ja palveluitamme yhteisölle edistääksemme alueen yleistä kehitystä. Hitaasti ja tasaisesti pystyimme perustamaan brändimme perheyrityksenä, johon yhteisön jäsenet luottivat, sekä alueen muihin laitoksiin.

Vuonna 1976 siirsimme fyysisen myymälämme sen nykyiseen sijaintiin vasta rakennetussa teollisuushallissa tuona aikana. Sen jälkeen emme ole muuttaneet sijaintiamme ja ihmiset tietävät minne mennä mitään konepalveluja. 

Loimaan Konepaja Oy:n tuotteisiin kuuluvat erilaiset teräsrakenteet ja metallinrakennustyöt. 70-luvun alusta lähtien omat tuotteemme ovat olleet kattavia traktorin sivupysähdyksiä eri merkeille. Yhtiömme on jo yli 90 vuoden ajan palvellut alueen yrityksiä ja yksilöitä monipuolisilla valmistetuilla tuotteilla.

Ota yhteyttä jo tänään

Jos haluat ottaa yhteyttä metallintyöstöalan ammattilaisiimme, ota meihin yhteyttä jo tänään, jotta voimme auttaa sinua!

Löydä meidät tästä osoitteesta:

Loimaan Konepaja Oy
Crossroad 5
32200 Loimaa

Soita meille puhelinnumeroomme: 02 763 1535

Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä henkilökuntaamme.

Toimitusjohtaja
Markku Peltola
0400 615 706
markku.peltola@loimaankonepaja.fi

Foreman
Pekka Rouvinen
02 763 1535
pekka.rouvinen@loimaankonepaja.fi

Löydä meidät Facebookissa, kun haet Loimaan Konepajasta ja ota yhteyttä uusimpiin päivityksiimme. Ole ensimmäinen, joka tietää eksklusiivisista kampanjoistamme ja myynnistämme, kun pidät Facebook-sivustamme. Löydät myös kuvia nykyisistä ja valmiista teoksistamme nähdäksesi näytteitä erinomaisista palveluistamme. Älä unohda pitää ja jakaa virkaa ystävillesi, jotta he tietävät, mistä löytää meidät myös!

Theme: Overlay by Kaira
Palvelun totetutus: JPmedia